Voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven bied Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse een pakket aan voor medewerkers die door burn-out of andere lichamelijke en/of psychische klachten langdurig in de ziektewet lopen.

Door mijn brede aanbod van verschillende disciplines kan ik een op maat gemaakt pakket aanbieden die ik volledig aanpas aan de behoefte van de client, zodat wij samen kunnen werken aan een re-intergratie plan die op korte, maar vooral op langere termijn zorgen voor meer en een betere draagkracht. Door uit te vinden waar de triggers liggen en daarop te behandelen word er op een diepere laag van bewustzijn, bewustwording aangebracht. Dit alles om te voorkomen dat dezelfde triggers en de daarbij behorende stress zich steeds zal herhalen. Het te behalen doel is een sterker en draagkrachtiger persoon die zich volledig bewust is van zijn/haar valkuilen en daardoor niet meer terugvalt in de oude patronen waaruit bv de burn-out is ontstaan.

Wil je weten wat ik voor jou bedrijf en werknemer kan betekenen stuur mij dan gerust en geheel vrijblijvend een mailtje zodat wij kunnen doorspreken welk pakket het beste past jou past.

Rescensies van bedrijven:

- Waternet Ansterdam (re intergratie traject):

De inzet van de coach en cranio behandelingen lijken hun vruchten af te werpen wat betreft je houding en gedrag zowel zakelijk als privé. Ik wil je dan ook prijzen om je inzet en doorzettingsvermogen, maar ook het vermogen om adviezen te horen en actief in te zetten ter bevordering van je herstel.


Sarongstraat 14
1448 DX Purmerend
Telefoon: 06-28161608

Email: info@praktijkbodyensoul.nl

Openingstijden:

Dinsdag      : 09:00- 17:00 uur

Woensdag  : 09:00- 17.00 uur

Donderdag : 09:00- 17.00 uur

Vrijdag         : 09:00- 13:00 uur


Over deze site

Corona protocol

Praktijk Body & Soul voor cranio sacraal therapie en EMDR

Bel gerust voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar:

06-28 16 16 08

 


Social media