Wat anderen zeggen over Praktijk Body & Soul

 • "Ik dacht dat ik er maar mee moest leren leven. Ervaringen uit het verleden. Uit mijn vroege jeugd om precies te zijn. Maar ze bleven me maar dwars zitten, te blokkeren. En hierdoor bleef ik in kringetjes lopen. Kwam ik niet verder. Mijn EMDR sessies bij Bianca hebben mij weer ruimte, rust en vertrouwen gegeven. Vertrouwen dat ik elke situatie aan kan, mezelf kan vertrouwen, mijn eigen oordeel kan vertrouwen en mijn kracht. Ik kon het haast niet geloven, dat iets dat ik al zolang bij mij droeg, er relatief zo snel van af kon komen. Als ik dat eerder had geweten, had ik al veel eerder EMDR therapie genomen. Want hierdoor kan ik ook weer door met mijn leven. Dankzij Bianca, die al haar kennis, ervaring en deskundigheid heeft ingezet om dit resultaat te behalen. Ik zal Bianca dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die deze therapie oa kan gebruiken."

 

 • "Door de behandelingen van Bianca ben ik een stuk positiever geworden en ook mijn lichaam is soepeler geworden.
  Geleerd om te ontspannen en ook om je lichaam te laten ontspannen als je bezig bent.
  Meegekregen om te luisteren naar je lichaam, wat heel lastig is maar wel belangrijk.
  Altijd een heel gezellig praatje maar ook zeker duidelijk en to de point.
  Ik zou zeggen helemaal top!!!!
  Dank je wel Bianca."

 

 • "Ik ken Bianca al wat jaartjes. In die jaren hebben wij veel meegemaakt. En zo heb ik haar ook zien ontwikkelen als mooi mens, met ook haar eigen uitdagingen, maar ook als geweldig therapeut. Ik lig regelmatig bij haar op de bank. En toch, elke keer verwonder ik mij erover hoe ongelooflijk professioneel, deskundig, empatisch en motiverend zij is. Als vriendin en klant weet zij samen met mij laag voor laag af te pellen, inzichten te geven, mijn lichaam te laten spreken en mij mezelf open te stellen voor wat ik zelf als onmogelijk had gehouden. Dankbaar dat ik steeds dichter bij de bron kom. De laagjes trauma, niet eigen meningen, beperkende overtuigingen en niet voedende patronen achter mij te laten, zodat ik kan gaan leven zoals dat bedoeld is, toen ik hier op aarde kwam. Thanks mop, dat ik je vriendin mag zijn en tegelijkertijd een klant. Ik zal jou aanbevelen in mijn netwerk voor het geweldige werk dat jij doet."

 

 • "Lieve Bianca,
  Jemig wat ben ik jou dankbaar voor je goede zorgen, je luisterend oor en je bekwaamheid.
  Door jou heb ik leren loslaten en rust en ruimte weten te creƫren.
  Kortom zonder jou had ik nooit gestaan waar ik nu sta.
  Veel liefs Angelique"

 

 • "Bianca zorgt dat ik me lichamelijk en geestelijk lekkerder voel met subtiele aanrakingen en mooie gesprekken tijdens de behandeling. Een absolute aanrader."

 

 

Voeg nieuwe recensie toe

Voornaam*
Achternaam*
E-mail adres*
Recensie*

Sarongstraat 14
1448 DX Purmerend
Telefoon: 06-28161608

Email: info@praktijkbodyensoul.nl

Openingstijden:

Dinsdag      : 09:00- 17:00 uur

Woensdag  : 09:00- 17.00 uur

Donderdag : 09:00- 17.00 uur

Vrijdag         : 09:00- 13:00 uur


Over deze site

Corona protocol

Praktijk Body & Soul voor cranio sacraal therapie en EMDR

Bel gerust voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek naar:

06-28 16 16 08

 


Social media